Grand Continental Johor Bahru

Photo Petikan Grand Continental Kuala Lumpur

Don Duan November 2, 2018 at 6:26 PM 

Bilik 2205. Grand Continental JB tahun 2000. Lelaki India orang Singapura kerja hotel di Singapura sebagai supervisor, ada affair dgn perempuan lain dan isteri dapat tahu.

Kantoi!Malu.Dia pi check in di Grand Continental,JB bilik 2205, malam minum bir sikit kasi berani, dan terjun dari tingkap lalu tubuh hinggap di ledge di aras 5, kojol. Maut. 

Grand Continental Kuala Lumpur
Photo By Grand Continental Kuala Lumpur

 

Paginya, kakak Melayu,cleaner bersihkan hall level 5 tu ternampak body di luar dinding kaca. Dia memberanikna diri, pergi lihat dekat2, dah tak bernyawa, muka nampak jelas, kata kakak ni- " hmm... mati pun masih handsome!" Pulak!!! 1 bulan sahaja saya kerja di Hotel "Grand Continental Johor Bahru" tu (sebelum berangkat ke NZ dan bekerja disini) macam-macam karenah terjadi. 

Ada seorang businessman Jepun, "komputer bimbit kena curi" waktu sarapan. Ada kes pecah pejabat di twin tower sebelah hotel, pencuri masuk dari pejabat sebelah, tebuk dinding jipsum. Kenderaan 4x4 tayar empat2 semua kena kebas di multi level parking hotel, kenderaan ditinggalkan berihat atas ketulan batu bata. 

Yang pelik semua tidak dapat direkod di dalam CCTV! Ada Satu (1) keluarga ibu meninggal di bilik hotel disimpan dan dijagai di bilik hotel semalaman oleh anak dan suami tanpa dimaklum polis, "creepy". Cari kereta jenazah tak berhasil. Minta tolong staff pinjam van hotel, staff muslim bantu guna van hotel bagi hantar jenazah ke Air Hitam atau Pontian, Johor. Mulia hati staff Hotel Grand Continental,  ni.

"I will always remember you all. Jadi moral of the story is - if you want to do self harm, to kill yourself, go do it somewhere else, don't do it in a hotel."

Menyusahkan orang lain terutama Hotel Security Manager dan anak buah. He he.. 

Hotel Damar Laut di Perak dan Gurney Hotel di Penang tu saya nginap, dan lain-lain lagi hotel syukur tiada insiden paranormal. 

Tidak mahu sih jumpa yangg aneh-aneh. 

Admin miss satu hotel baru 3 bintang di Pasir Gudang,JB, "sure" berhantu, terbaca di satu blog, penulis wanita Melayu ni cerita hantu ikut dari tempat pakir hingga ke bilik dan ganggu.

Kini saya menetap di Australia, sini pula saya banyak jumpa hantu Dracula dan hantu orang Asia mati lemas, pemancing. Mungkin elok aku kisahkan di blog.Teruskan kehidupan, agar selesa di dunia dan akhirat. Amin.


Leading Online Hotel Booking # Hoteler Advisor.The best travel web, hotel, vacation, reviews and tips to plan a perfect getaway


Find Out More About "Ghostly Hotel"... in-Me!

Book A Room With

Booking.com

Facebook Comment

Comments

Flight search

bedroom

Find Something Here

Best Deal

WP Hotel

Simple Style. Book Now!
Avg price per night RM 152.

Best Deal

Canary Hotel

Simple, Santai Stay. Book Now!
Avg price per night RM 87.

Best Deal

T Hotel Jln Tar

Simple and Santai. Book Now!
Avg price per night RM 88.

Antalya

Francisco

New York

bedroom

Cliff of Moher Ireland

When you head to the Cliffs of Moher, you're here for one of two things: the amazing height of the cliffs and the stunning views from the top. The 750ft (214m) high striped stone extends south with its long fingers into County Cork and Kerry, and from O'Brien Tower those with a keen eye can even spot the Aran Islands to the north. When the surf fills the fresh air of the Wild Atlantic Way, it's hard not to feel like you're braving the sea from the prow of a majestic boat. To make the most of the magic, there's nothing like a windswept hike on a cliff whose edge rises slightly like waves rolling endlessly below. Try the Doolin Cliff Walk: it takes you on a full off the beaten path all the way to the informative visitor centre, nestled into the hillside like a hobbit house.Read More

Fairmont Makkah Royal Clock Tower

The Makkah Royal Clock Tower, one of the tallest buildings in the world at 76 floors, is the focal point of the Abraj Al Bait complex, part of King Abdulaziz's endowment project, an iconic symbol of the holy city's hospitality. Fairmont Makkah Clock Royal Tower offers unparalleled hospitality in the ultimate Fairmont Gold experience, where our discerning guests are privileged to choose their rooms with unparalleled views of the Kaaba, the Holy Land or the holy city of Mecca. Makkah Royal Clock Tower is a Fairmont hotel, an architectural landmark in the beating heart of the Muslim world, offering guests the unique opportunity to live in elegantly furnished residences with impeccable service and a Magnificent view. Leave. Each unit of the hotel's 1,618 guest rooms and suites has been thoughtfully and elegantly furnished - offering luxurious Read More

Trafalgar Square

In July 2003, a major project to transform Trafalgar Square was completed. The North Terrace has been closed to traffic, so the square is now connected to the National Gallery. Changes also include a coffee shop, public toilets and accessible elevators. Trafalgar Square is the center of democracy and protest across the country. There are frequent rallies and demonstrations on various political, religious and general issues on weekends. The mayor supports this democratic tradition and allows access to the square for this purpose.Read More

Best Resort

Get Offer....

Best Deal

Grab Offer....

Radisson Sakarya Book With Agoda Hotelier | Read More

Fairmont Jakarta Book With Agoda Hotelier | Read More

Movenpick Hanoi Book With Agoda Hotelier | Read More

5 Star
Best Deal

Sofitel Dubai Hotel

The Right Hotel At The Best Price. Book Now!
Avg price per night RM 814..

5 Star
Best Deal

Sofitel Manzil Hotel

The Right Hotel At The Best Price. Book Now!
Avg price per night RM 814.

5 Star
Best Deal

Sofitel Jumeirah

The Right Hotel At The Best Price. Book Now!
Avg price per night RM 609.

5 Star
Best Deal

Sofitel Jumeirah

The Right Hotel At The Best Price. Book Now!
Avg price per night RM 609.

Discover More

bedroom
Luxury
Best Deal

Atlantis The Palm Dubai

The Right Hotel At The Best Price. Book Now!
Avg price per night RM 1600.

Luxury
Best Deal

Raffles The Palm

The Right Hotel At The Best Price. Book Now!
Avg price per night RM 1200.

Luxury
Best Deal

Palace Downtown

The Right Hotel At The Best Price. Book Now!
Avg price per night RM 990.

Top Brand All The Time

bedroom

Discover Paramount Promotion

Find Dubai, with

Find Dubai, with

Find Dubai, with

To the honeymoon and back.

Get a personally crafted itinerary based on insight & professional expertise to experience the best of what your destination has to offer. Only With Reco

Contact Form

Send