Jalan Bukit Bintang

Share & Comment
Apa yang istimewa di Jalan Bukit Bintang? Jika dibandingkan Jalan Bukit Bintang dahulu dan kini, dalam segi "environment" Bukit Bintang era tahun 80-90an ialah terbaik, kerana terdapat banyak kehijauan.

Kini Jalan Bukit Bintang cuma dipenuhi bangunan kedai, dan Pavillion Shopping Komplek adalah yang terbaik era 20an.

Dari segi keselamatan era 20an amat membanggakan berbanding pada tahun 1980an, Jika anda seorang yang inginkan hiburan atau libur maka Bukit Bintang zaman dahulu adalah yang terbaik.

Jalan Bukit Bintang  
Walaubagaimana pun, kebanyakan pelancong yang datang ke Bukit Bintang terutama pelancong dari "#Indonesia dan #Brunei, mereka datang untuk membeli belah, serta sebagai percutian libur.

Selaian dari hotel mewah dan budget, Bukit Bintang juga menyajikan anda dengan pelbagai juadah makanan, seperti Arabic Cuisine, Malay, Chinese, Western serta South India.

Kemudahan lain seperti pengakutan awam yang mudah didapati seperti Monorail, MRT, Grab, Taxi dan juga Free Bus. Untuk pergi ke KLCC dari Bukit Bintang pelancong juga boleh berjalan kaki yang mengambil masa kira kira 15-20min.


Tags: , , , ,

Editor

Analisis Hotel Booking System By: Hotelier Advisor, information tentang Hotel.

Hotel Terdekat Dengan Pavillion Bukit Bintang

Dari Taraf 5Bintang - Budget Hotel

Terdapat Pelbagai Kemudahan Yang Tepat Bagi Perancangan Percutian Anda Di Jalan Bukit Bintang:

Sarapan Pagi Yang Baik

Hanya Dalam Luxury Hotel:

Editor Pick "ANSA Hotel Kuala Lumpur"

Recommandation For This Week

The Kuala Lumpur Journal Hotel Dibuka Kembali

T he Journal Hotel dibuka kembali selepas penutupan sementara ketika "pandemic" covid19. Promosi pembukaan bilik serendah RM206...

Cari Hotel Terdekat Di Jalan TAR KL

 

Most Popular

All substance on this site, including lexicon, thesaurus, writing, topography, and other reference information is for instructive purposes as it were. This data ought not be viewed as entire, breakthrough, and isn't proposed to be utilized as a part of place of a visit, meeting, or guidance of a legitimate, therapeutic, or some other expert.

Places

Welcome To Hotelier Advisor

Copyright © Hotelier.Advisor