Frenz Hotel Jalan Tuanku Abdul Rahman

Frenz Hotel, terletak di No. 135, Jalan Tuanku Abdul Rahman, berhampiran dengan Sogo Shopping Complek, Dataran Merdeka, Masjid Jamek Kuala Lumpur.

Frenz Hotel telah diubah suai reka bentuk bilik/kamar dari yang lama, atau diperbaharui. Hotel yang masih dalam kerja pembinaan ini mempunyai 86 bilik dan setinggi 8 tingkat.


frenz hotel  

Kemudahan Yang Terdapat Dalam Frenz Hotel;
Ironing facilities Air conditioning Television Tea and coffee facilities Hair dryer AM/FM alarm clock Telephone Mini-bar Shower Connecting rooms Rollaway beds Direct dial telephone Living room Shared bathroom Bottled water In-room safe Cots Blackout curtains Flat-screen TV Carpeted floor Cable/ Satellite television In-room desk Room toiletries Individual air conditioning
Hotel yang bertaraf 3Bintang ini menyediakan Sarapan Pagi / di Dalam Bilik/Kamar, kemudahan awam yang terdapat di Jalan Tuanku Abdul Rahman seperti, LRT - mengambil masa 10min berjalan kaki iaitu Station Masjid Jamek, atau 8min ke Station Bandaraya iaitu terletak di bahagian belakang Sogo Shopping Complex.

Manakala jarak ke Bangunan Sultan Abdul Samad, iaitu bangunan yang bersejarah atau ke Dataran Merdeka pelancong hanya perlu berjalan kaki dalam 8-12min.

Di bahagian  belakang Frenz Hotel terdapat Lorong  Tuanku Abdul Rahman, iaitu tempat berlansungnya "Pasar malam Sabtu" pada setiap minggu, serta Gedung Haniffa, Mydin, Semua House berada dekat dengan bangunan Hotel.

Tempat ini akan menjadi penuh sesak apabila tiba musim perayaan yang disambut oleh orang Islam. Sekiranya anda adalah pelancong yang datang melawat Bandar Kuala Lumpur sebagai "Leasure" Frenz Hotel tergolong dalam hotel pilihan terbaik.

Tempah hotel yang betul, pada masa yang tepat

Editor Pick

4-tag:4-Rating-500px-mosaic

Dari Taraf 5 Bintang - Budget Hotel

Terdapat Pelbagai Kemudahan Yang Tepat Bagi Perancangan Percutian Anda Di Jalan Bukit Bintang:

Hotel Terdekat Dengan Pavillion Bukit Bintang

Dari Taraf 5 Bintang - Budget Hotel

Terdapat Pelbagai Kemudahan Yang Tepat Bagi Perancangan Percutian Anda Di Jalan Bukit Bintang:

 
4-tag:3-Rating-500px-mosaic

Share It

Comments

3-comments