Kemudahan Yang Terdapat Di Jalan TARKL

Jalan Tar KL bermula dari Station Monorail Chow Kit hinggalah di persimpangan Jalan Tun Perak, di Chow Kit dahulunya dikenalai sebagai "Batu Road".

Kemudahan yang boleh didapati di Jalan TAR KL, seperti Station Monorail - Chow Kit, station Monorail Medan Tuanku yang terletak tidak jauh dari Jalan TAR KL iaitu di persimpangan Maju Junction.

Hotelier Advisor
Hotelier Advisor

Kemudahan lain seperti Hotel, Yang bertaraf 5-2Star. ATM Bank, Surau dan perbankan yang lain, di sini juga terdapat pelbagai restorant atau gerai makan seperti masakan Melayu, Mamak (Indian Muslim).

Kemudahan ATM bank seprti CIMB, MayBank boleh didapati dalam Sogo Shopping Complex, dalam Menara City One Plaza, dan di Jalan Masjid India iaitu Maybank serta Cimb yang terletak di Jalan Raja Laut, cuma bersebelahan dengan Sogo Shopping Complex.

Surau iaitu tempat umat Islam beribadah boleh di dapati dalam Sogo, Campbell Complex, Menara City One, Semua House, atau Masjid yang terletak di Jalan Masjid India.

Tempat membeli belah - Shopping, di Jalan TAR KL iaitu seperti Sogo, Campbell Complex, Pertama Complex, Haniffa Textile, Mydin dan juga Jakel.

Neverlandtrip
Hotelier Advisor - Travel and Booking System Advice

Kawasan parkir kereta iaitu terletak di dalam Sogo, Pertama, Campbell, Menara City One, Semua House, depan balai Polis Dang Wangi, serta di Lorong Tuanku Abdul Rahman (bersebelahan dengan Campbell dan Semua House, dan ditutup pada hari Sabtu, bagi laluan peniaga pasar Sabtu pada setiap hari minggu)Kemudahan Hotel Yang Berdekatan

Tempah hotel yang betul, pada masa yang tepat

Editor Pick

4-tag:4-Rating-500px-mosaic

Dari Taraf 5 Bintang - Budget Hotel

Terdapat Pelbagai Kemudahan Yang Tepat Bagi Perancangan Percutian Anda Di Jalan Bukit Bintang:

Hotel Terdekat Dengan Pavillion Bukit Bintang

Dari Taraf 5 Bintang - Budget Hotel

Terdapat Pelbagai Kemudahan Yang Tepat Bagi Perancangan Percutian Anda Di Jalan Bukit Bintang:

 
4-tag:3-Rating-500px-mosaic

Share It

Comments

3-comments