Hilton Garden Inn Chow Kit

Share & Comment
Hilton Garden Inn Chow Kit, terdapat dua (2) bahagian iaitu Tower 1 dan Tower 2, yang diberi nama "Hilton Garden Inn South dan Hilton Garden Inn North".

Hotelier Advisor
Hilton Garden Inn Chow kit

Kedua dua bangunan ini bergabung diantara satu sama lain, yang mana kedua-dua bangunan tersebut dahulunya ialah sebuah hotel, dan di reka bentuk menjadi baru.

Ketika pembukaan dahulu Hotel ini dipenuhi oleh pelanggan yang berasal dari Eropah, Akan tetapi selepas hampir 5 bulan pembukaan kebanyakan pelanggan yang menginap di Hilton Garden Inn ialah berasal dari India.

Apa yang menarik di Jalan Tuanku Abdul Rahman ialah, ia dipenuhi oleh gerai gerai serta gedung pakaiaan yang mampu milik, serta night market. Justeru itu anda boileh berjalan kaki atau menaiki "Free Bus" untuk pergi ke SOGO Shopping Complex, manakala "Dataran Merdeka" terletak dalam kiraan berjalan kaki cuma mengambil masa dalam kiraan sepuluh minit sahaja.
Ruang Lobby Hilton Garden North
Bahagian belakang bangunan Hilton Garden Inn North-South terletaknya Pasar Basah Chow Kit. Ia juga terletak berhampiran dengan Station Monorail Chow Kit dan Masjid Jamek Pakistan dan Surau Chow Kit, cuma berjalan kaki sahaja untuk ke destinasi yang diatas.

Reserve A Hilton Garden Inn Now!

Tags:

Editor

Analisis Hotel Booking System By: Hotelier Advisor, information tentang Hotel.

Hotel Terdekat Dengan Pavillion Bukit Bintang

Dari Taraf 5Bintang - Budget Hotel

Terdapat Pelbagai Kemudahan Yang Tepat Bagi Perancangan Percutian Anda Di Jalan Bukit Bintang:

Sarapan Pagi Yang Baik

Hanya Dalam Luxury Hotel:

Editor Pick "ANSA Hotel Kuala Lumpur"

Recommandation For This Week

The Kuala Lumpur Journal Hotel Dibuka Kembali

T he Journal Hotel dibuka kembali selepas penutupan sementara ketika "pandemic" covid19. Promosi pembukaan bilik serendah RM206...

Cari Hotel Terdekat Di Jalan TAR KL

 

Most Popular

All substance on this site, including lexicon, thesaurus, writing, topography, and other reference information is for instructive purposes as it were. This data ought not be viewed as entire, breakthrough, and isn't proposed to be utilized as a part of place of a visit, meeting, or guidance of a legitimate, therapeutic, or some other expert.

Places

Welcome To Hotelier Advisor

Copyright © Hotelier.Advisor